Fabulous Moments Studio

Maher Zain at Malaysia

Salam. Alhamdulillah.. tadi dapat ke UIA utk majlis penutup Konvokesyen ke-26. Yang buat beriya-iya nak ke sana sebab dapat tau last2 minit ada Maher Zain.😀 barang-barang pun tak siap, terus cekup je mana yang ada, then jalan. Nasib sampai belum mula. Rezeki..! Maher Zain nyanyi 2 lagu jer; InsyaAllah & Barakallah. Itu pun da cukup menggegarkan dewan utama UIA tu..hihi.. masuk-masuk je, ramai lah sangat orang. Jurugambar-jurugambar pun tak kurangnya.. haha.. sampai kena halau-halau dengan polis yang iring Maher Zain ni..😀 takat ni je yang dapat aku shoot. Untuk kongsi-kongsi.. Maklumlah, ramai yang dapat beli tiket show besar Maher Zain kan?? Sold OUT..haha.. aku pun tak dapat..!😀

Sekian adanya..😀

Firdaus Mokhtar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s