Fabulous Moments Studio

Hakim & Anida – Nikah @ Kota Tinggi, Johor

Salam. Untuk kesekian kalinya post kali ni menceritakan tentang fotografi perkahwinan..😀 tapi kali ni kita ke sebelah selatan tanah air.. tak jauh mana pun, Kota Tinggi je..belum sampai JB lagi.. Pengantin lelaki, Hakim, asal dari Seremban. Jadi ber’homestay’ lah si pengantin lelaki dengan keluarganya di sana.. Majlis pernikahan berlangsung sebelah malam dan Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.. Kalau tak silap hari tu, area dekat-dekat dengan masjid Kota Tinggi tu je.. alah, kalau yang biasa area situ tau lah jalan nak ke air terjun Kota Tinggi yang best tu.. hihihi.. apa-apa pun, layan dulu..sikit jugak je yang nak ditayangkan..😛

Hihi..sekian adanya..😀

firdaus Mokhtar . Wedding Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s