Fabulous Moments Studio

Norsazlan & Asmida, Banting

Salam..

Lama rasanya tak update blog ni..sedar2 dah lebih sebulan blog ni tak di update..WOW..😀 lama btul aku tinggalkan ‘rumah’ aku ni..takpe, kali ni blog ni akan terupdate dgn koleksi gambar-gambar di majlis yang berlangsung di Banting, Selangor. Bulan Jun dulu aku ada update blog ni dengan post ‘coming soon..’ dan letak hanya 2keping gambar je..kali ni kite tengok lain2 gambar sepanjang 3hari majlis berlangsung.. haha..

Set yang pertama ialah hari pernikahan..

hihi..lepas nikah siap kuar gi outdoor ngan baju lain..:D best! ok, utk set kedua ni majlis resepsi di rumah Asmida..

Set last utk post kali ni majlis resepsi 6 Jun plak di rumah saudara Norsazlan yang juga di Banting..:D

Ok..abes dah kot utk post kali ni..hihi..time kasih sudi tengok sampai abes..:D dtg lagi..

Firdaus Mokhtar

Wedding Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s