Fabulous Moments Studio

Archive for June, 2010

Orang Belanja Sate Kajang…hihi..

Ahad mlm Isnin baru ni ade org belanja sate kajang..hihi..macam biase lah, yg popular dan terkenal sate kajang Haji Samuri lah..=) Sempat jugak ambik gambar ckit tempat dieorg bakar sate ni..erm, tukang bakar ni kata biasa 1hari boleh cecah 20ribu cucuk sate utk dibakar!!!! sehari tu..! tu satu tempat, campur tempat-tempat lain…? giler byk kan? hihi..

time kasih jugak kat sedara ku Lukman Hakim yang belanje ek..=)

Advertisements

Saadan & Nordiana – Malam Berinai

haha..ni kire baru selesai 1baju..biase lah..baju byk, so malam berinai part tukar2 baju start petang..hihi.. jom sambung baju2 lain plak..=)

cukup dulu..hihi..banyak lagi post2 lain, tapi yang ni jelah ye..=) wedding ni lebih kurang 2bln sudah. Nikah di Masjid Putrajaya, malam berinai di Kajang. Receptionnya plak di Putrajaya Presint 16.. OK, enjoy!

firdausmokhtar . wedding Photographer


Pregnancy Portraiture

Haha..lama jgk tak update blog ni..sejak balik dari langkawi hari tu, agak jarang jugak online ni..tak mood plak..hihi..Kali ni de shoot pregnancy ckit. tp indoor jer..dah plan lama, tapi tak kena time.so si ibu dah masuk 9bln.. tggu hari lor..haha..so nak kuar dah penat. kang tak pasal2 plak bersalin masa outdoor. so decide utk shoot dlm rumah jer.. anyway, ni beberapa shots utk dikongsi..=)

Enjoy dulu..

Thanks to Kak Kutik, Abg Long and Ariej..hihi.. erm, si ibu ni mengandungkan anak kedua. Yang pertama Ariej Najahah, de gambar die budak kecik yang comel2 tu..Bape hari je lepas shot pregnancy tu bersalin lah si ibu ni..hihi..anak lelaki dengan nama Arif Nuqman. =) dah ade sepasang..best sgt! Tahniah…=)

firdausmokhtar.thePhotoshooterz

Principal Shooterz


Teaser – Halim & Sheila, Ulu Melaka, Langkawi – Nikah, 29 May 2010

hihi..tahniah kepada pasangan abg Halim & cikgu Sheila.. Selamat pengantin baru..

gambar-gambar lain, tunggu tau..hihi..=) thanks jugak jemput saya ke langkawi.. ;D

firdausmokhtar – Wedding Photographer a.k.a jurugambar perkahwinan a.k.a tukang gambar

Principal Shooterz