Fabulous Moments Studio

Nikah Adzmi & Izzah, Pasir Mas, Kelantan

Salam.. Macam biasa, kite preview dulu sikit-sikit gambar pengantin ni. Wedding ni kat Kelantan. So, lebih kurang seminggu jugak aku kat kelantan. hihi..sambil menyambil tu aku gi jugak round kelantan..Dua-dua ni sama mcm aku jugak, student UIA..hihi..aik, aku student UIA ke?! uiks..haha.. anyway, dieorg memang best sebab dua-dua cool jer..then, asyik nak gelak. termasuklah ayah pengantin laki. ada je lawak dia nak buat.. =D

haha..ini lah ayah pengantin lelaki.. serban putih, jubah putih..tapi otai wey..hihi..

Tahniah utk korg berdua ek.. keje-keje jugak, aku tunggu berita dapat kawan anak aku ni..hihi.. thanks jugak jemput kami ke kelantan. Best woo..=D

firdausmokhtar . wedding photographer

One response

  1. ilyana

    klu nk ke kelantan lg roger la daus ek? hehehe.. nk nyibuk gak..

    August 3, 2010 at 10:47 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s