Fabulous Moments Studio

Majlis Cukur Jambul – Irfan Danish

Salam. Kali ni gambar-gambar masa majlis cukur jambul baby Irfan Danish..hihi..umur dia masa hari majlis ni baru sebulan, tapi semangat woo.. murah rezeki lah tu..=D walau pun rambutnya cikit je, tapi tetap diusahakan agar dapat digunting jugak cikit rambut dia.. sweet jer masa makcik-makcik tu nak cari mana part rambut yang panjang sikit nak potong..hihi..

Sambil-sambil tu sepupu Irfan Danish tengok jer dari jauh..huhu..dia amik port baik punye.. jeng3x..ni lah Naufal!

Anyway, tahniah buat Abg Norsal dan Kak Za.. Baru tiga org je anak ni, boleh ‘up’ lagi ni..hihi..=D

firdausmokhtar . thePhotoshooterz

event Photographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s