Fabulous Moments Studio

Simfoni Kasih

Kebetulan ada di Perlis, kena plak hari keputeraan Raja Perlis.. Jadi macam2 event ada kat perlis sekarang ni. Antaranya program malam semalam ni, Simfoni Kasih bersama Jamal Abdillah.. haha.. Favorite singer aku ni..hihi..=) gi ngan anak aku yg 2thn tu..tak blh duk diam..haha..

Jamal nyanyi selang seli dgn show daripada artis2 UniMap dan lain2..hihi..tak kenal wey..=) tapi takpe, tetap OK yang lain tu.. Satu yang bestnye aku pakai selipar, so syarat die tak boleh pergi depan sangat..skali pergi kena peluk dengan mamat pakai baju batik siap bisik,” kalau pakai selipar jangan pergi depan OK..pakai kasut jer boleh pergi…”. ngeh3x…=P

Layan wey..gambar biase2 jer..tak pandai aku..! =)

One response

  1. aiman..

    Laa…patutlaa kt tepi jek picnye…anyway…cun laa jugk eak…huhuhu…good luck in ur job..

    December 3, 2012 at 9:14 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s