Fabulous Moments Studio

Saadan & Nordiana, Nikah, Masjid Putrajaya

Ni event bulan April yang lepas.  Macam-macam wey, letih jugak aku hari tu sebab dari tengahari sampai malam aku meng’shoot’..hihi..nikah lepas zuhur di Masjid Putrajaya, lepas tu terus ke rumah makcik pengantin di Kajang. Sambung terus shoot untuk majlis doa selamat dan majlis berinai malam tu..=) anyway, memang dah kerja aku, majlis pe pun tetap akan meriah dalam gambar…hihi..

Selamat pengantin baru buat nurse hospital serdang ni ek..hihi..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s