Fabulous Moments Studio

Pantai Kemasik, Terengganu

Kali ni ke pantai Kemasik, Terengganu.. ni pun kire lepas balik dari Kelantan utk shoot wedding Adzmi & Izzah. Kat kemasik ni singgah rumah pakcik org rumah. Tidur 1malam kat situ, esok tu baru balik. Pergi pantai ni sebab nak bawa anak mandi laut..huhu..tapi pergi tu pukul10-11pagi..haha..matahari dah panas dah masa tu. so, tak sampai 30minit pun kat pantai. panas woo..=P

Anyway, pantai Kemasik memang cantik! Ramai jugak kot photographer datang sini untuk shoot wedding kalau kat area-area dekat sini.. aku? hehe..takdok lagi wedding kat ganu ar..haha..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s