Fabulous Moments Studio

Zaki & Shafina Reception, 14 Feb 2010, Negeri Sembilan

Haha..lama dah aku dok simpan2 gambar ni. Esok nak masuk 2bulan dah..=) Anyway, ni wedding masa 14Feb tahun ni. Gambar nikah dieorg aku dah upload before this. Boleh review balik lah..huhu.. Macam entry preview yang aku cakap sebelum ini, pasangan ni agak malu untuk berposing dan bergambar.. tapi at last, boleh tu melompat…! =P Memang best sebab all of them bagi kerjasama yg best.. Yang lagi best time nak shoot kat area ni adalah ‘gangguan’ lembu-lembu yang tak nampak pun di mana tuan die..aduss.. berderau2 darah bila geng2 lembu tu datang arah kiteorg yang tengah nak shoot ni..aku dengan payungnye lagi, reflector lagi, camera lagi dah ready nak chow..tapi alhamdulillah, lembu-lembu tu die lalu jer..agaknya die harap aku shoot gambar die kot..tapi tak sempat arr..haha.. satu lagi dah lah shoot tengah-tengah terowong..kejap-kejap kereta lalu, kejap-kejap motor lalu..haha.. kesian pengantin kena duduk bangun banyak kali..nak lompat pun kena check jalan clear dulu..hihi..=)

Pe-pe hal pun, tahniah buat Zaki dan Shafina.. Dengarnye dah nak dapat anak buah pun ni..betul ker..? hihi.. aku tak tau.. harap2 cepat dapat rezeki buat kalian berdua…

Salamz…

firdausmokhtar

thePhotoshooterz

weddingphotographer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s