Fabulous Moments Studio

Alfarabi Band Fans Gathering @ Kota Kemuning

Alfarabi Band – sebuah rock band Islam yg memperjuangkan lagu2 berbentuk ketuhanan dan nasihat.

Mengadakan majlis bersama peminat2 Facebook mereka di restoran Steamboat di Kota Kemuning sekaligus menjadi masjlis soft launch rock bank ini. =) Ramai jgk lah peminat rock band ni yang datang termasuklah seorang peminat setia alfarabi band ni yang datangnya jauh dari Jerman..haha.. Kak Amy! Boleh berbahasa melayu indonesia, jadi tak susahlah nak komunikasi dengan dia. Semua lagu-lagu rock band ini dah dihafalnya..! Memang datang semata-mata utk berjumpa dengan anggota rock band alfarabi ni.

Dieorg punya show best..!  Live lah katakan.. memang bergegar-gegar lah restoran yang baru jer rasmi 2hari..haha..

Lagi-lagi gambar boleh layan kat facebook. Part 1 and Part 2..

firdausmokhtar

thePhotoshooterz

Nota Kaki Kanan: Mana-mana group atau band yang mungkin nak buat photo shoot blh directly call saya untuk rundingan..=) Tak kesahlah you all rock band ker, nasyid ker, solo ker.. kita layan jer sume..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s